Eifel

feb/mrt 2012<...

298,00

Friesland

mei 2012...

298,00

MEERDAAGSE REIZEN

Frieslandmei 2012


Lekker een paar dagen ertussenuit met Fortuna Reizen naar Friesland.

Friesland is een bijzonder deel van Nederland. Een kenmerkend , gevarieerd landschap met veel water. Grotere meren, riviertjes, kanalen en sloten die onder andere de beroemde elf steden met elkaar verbinden.

Tradities zijn hier nog diep geworteld. Dat uit zich in een eigen taal, een eigen vlag, sporten die alleen daar beoefend worden, eigen streekgerechten en –drankjes. Klederdracht, muziek en folklore.


De reis is op basis van halfpension. U kunt ter plaatse uw tijd zelf invullen of de reis verder door ons laten verzorgen. Als u voor dat laatste kiest kunt u ter plaatse het excursiepakket boeken. U krijgt dan een leuk dag- en avondprogramma aangeboden. inbegrepen.


De reis in het kort:

Op de eerste dag wordt u ‘s morgens opgehaald op de verschillende opstappunten. Aan het begin van de middag arriveert u bij ons hotel in Wolvega. Daar zal het Fortuna Reisteam klaar staan om u te ontvangen en te helpen met de bagage en de kamerindeling. Onder het genot van een kopje thee of koffie krijgt u dan ook nadere uitleg over wat er voor deze reis op het programma staat en de gelegenheid om het excursiepakket bij te boeken. Halverwege de middag kunt u dan weer met de bus mee voor een eerste kennismaking met de provincie Friesland.

De tweede dag begint met een goed ontbijt. Daarna staat de bus klaar om er een gezellige excursiedag van te maken. De hele dag wordt gevuld. Het gaat te ver om een hele Elfstedentocht te houden, we houden het op een ingekorte versie, met Sneek als centraal punt. De steden Sneek en Bolsward en de stadjes Workum, Sloten en Stavoren omsluiten één van de mooiste delen van Friesland, het Friese Merengebied. Een rondvaart over de Friese wateren zal dan ook zeker niet ontbreken.


Fortuna Reizen is synoniem voor gezelligheid. Ook op deze reis wordt er op één van de avonden een gezellig feest georganiseerd met muziek. Dit avondprogramma hoort bij het excursiepakket.


Op de derde dag, na het ontbijt, krijgt u een informatieshow met vele mooie aanbiedingen van Mercator en Fortuna Reizen. In de loop van de middag wordt u weer teruggebracht naar de plaats waar u op de eerste dag van de reis bent ingestapt.


Het excursiepakket kunt u ter plaatse boeken

bij Mentor Promotion voor maar € 89,-


Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden


 

Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen:

Vervoer in luxe touringcar voorzien van minibar en toilet.

2 overnachtingen op basis van een 2- of 3-persoonskamer met douche/toilet. (1-pk toeslag 20,- per nacht)

2x ontbijtbuffet en 2 x diner

Gratis demonstratie show.
 

Clubkaarthouders betalen slechts:   € 224,00

Niet-clubkaarthouders betalen:   € 298,00