Eifel

feb/mrt 2012<...

298,00

Friesland

mei 2012...

298,00

MEERDAAGSE REIZEN

Eifelfeb/mrt 2012


Een paar dagen er even lekker tussenuit. Geen al te lange reis, maar toch al snel een heel andere omgeving.

Gezellige dorpjes tussen bosrijke heuvels vormen het decor voor deze reis. Het prachtige Naturpark Eifel is uitgeroepen tot Nationaal park. 110 vierkante kilometer beschermd gebied, met loofbossen, graslanden, veen- en heidegebieden, rotspartijen, riviertjes en enkele zeer grote stuwmeren. Duizenden dier- en plantensoorten komen hier voor, waaronder zeer veel bedreigde soorten van de rode lijst.


 


Op deze 3-daagse reis kunt u kennis maken met het Naturpark Eifel. Voor de overnachtingen hebben we twee hotels gereserveerd, Hotel Katharinenhof in Gemünd – Schleiden en hotel Sonnenhof in Einruhr.

Beide plaatsen grenzen direct aan het National Park. Twee hotels wil niet zeggen dat de groep wordt opgedeeld. De hele bus gaat naar één van de twee hotels, de volgende bus gaat naar het andere hotel.


 


Bij aankomst in het hotel, ’s middags, staat de koffie klaar, en zal ook het Fortuna Reisteam klaar staan om u te ontvangen en te helpen met de bagage en de kamerindeling.

U krijgt dan ook nadere uitleg over wat er voor deze reis op het programma staat en de gelegenheid om het excursiepakket te boeken.


Fortuna Reizen is synoniem voor gezelligheid. Samen op pad, leuke dingen zien en doen. Wij creëren de mogelijkheden daarvoor met leuke excursies, met voor ieder wat wils. En ook op deze reis wordt er op één van de avonden een gezellige avond georganiseerd met muziek. Dit avondprogramma hoort bij het excursiepakket., dat is ter plaatse te boeken bij Mentor Promotion voor maar € 79,-


Bij het excursiepakket is de lunch op de tweede dag inbegrepen. Op de derde dag krijgt u de lunch aangeboden van Fortuna Reizen, naast een informatieshow met vele mooie aanbiedingen van Fortuna Reizen

Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen:

Vervoer in luxe touringcar voorzien van minibar en toilet.

2 overnachtingen op basis van een 2- of 3-persoonskamer met douche/toilet. (1-pk toeslag 15,- per nacht)

2x ontbijt en 2 x diner

Gratis demonstratie show.

Clubkaarthouders betalen slechts:   € 224,00

Niet-clubkaarthouders betalen:   € 298,00